Presenteren

Moderator/dagvoorzitter/ presentatrice nodig? Ik presenteer bijzondere evenementen en bijeenkomsten, zoals je ziet in deze video. Ik bereid mij goed voor, denk mee over de juiste vorm en invulling van het programma en stem mij af op de mensen, situatie en sfeer. Ik ben goed in het belichten van de originaliteit van gasten die ik interview, stel iedereen snel op zijn gemak. Ik hou ervan het ijs in een zaal te breken door het publiek aan het lachen te maken en te improviseren. Ik gebruik daarbij mijn creativiteit, gevoel voor theatraliteit en enthousiasme.

Ik presenteerde o.a. De Cliffhanger voor Stichting B-Challenged, de Kick-off voor het platform Meer Doen Telt voor Stichting B-Challenged, Dans ‘N West, een modeshow en twee seizoenen Radio Osdorp bij Bureau Barel, Project UWV Inclusief voor het UWV, diverse voorlichtingsfilmpjes. Momenteel presenteer ik samen met tafeldame Snorella, meerdere edities van de West Best Talkshow, een coproductie van Cliff & Co en de Theaterhuiskamer.

Reineke in the house … betekent passie en vakvrouwschap, oog voor details en de mens… Een perfectionist, een creator. In korte tijd is Reineke in staat veel inhoud tot zich te nemen en daar haar eigen kleur aan te geven. Dus van harte van harte aanbevolen.

M. Hobbij

Zoek je een buitengewone dagvoorzitter? Reineke Jonker maakt (zonder powerpoint) ieder evenement tot een feestje. Lach je rot en kom tot inzichten door haar taboedoorbrekende manier van vragen stellen.

J. Campfens