Familieopstellingen

 

Loop je tegen een blokkade aan in jezelf of in relatie tot anderen? Is er een patroon of kwestie waar je inzicht in wil krijgen? Dan kan een opstelling je helpen door de onderliggende dynamieken van je familiesysteem onder de loep te nemen. 

Opstellingen-Reineke JonkerIn een Familieopstelling wordt gekeken naar de manier waarop een patroon dat je bij je draagt zijn oorsprong heeft in je familiesysteem. Als cliënt/ vraagsteller kies je representanten uit. Mensen die de ‘rol’ van bijvoorbeeld jouw vader, moeder, opa of oma vertegenwoordigen. Deze worden in de ruimte opgesteld. Doordat je vraag en jouw verlangen daarin voelbaar wordt in het voorgesprek, ontvouwt het veld zich in de opstelling als vanzelf. De representanten hebben (dat is de magie van het opstellingenwerk) toegang tot gedachten en gevoelens en van degene die ze representeren. Onbewuste dynamieken worden daardoor zichtbaar in beeld gebracht via de representanten. Je krijgt inzicht in jouw eigen plek in het systeem. In jouw innerlijk beeld van deze situatie kan een transformatie plaatsvinden. Dit brengt verheldering en heling en heeft invloed op jouw relatie tot het thema en de betrokkenen. 

Ik begeleid momenteel alleen individuele Familieopstellingen. Daarbij vertegenwoordig ik alle representanten die jij in de ruimte opstelt door middel van grondankers. Ook wordt eventueel met poppetjes gewerkt.

Tarief individuele (familie)opstelling van 2 uur: 100,- incl. BTW
Mocht dit tarief een probleem voor je zijn neem dan contact met me op. 

Voor meer info neem a.u.b. contact op via het contactformulier